İstikbal Ortaokulu

Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu he-deflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: 2012 SBS sınavında 1 Fen lisesi, 2 Anadolu Öğretmen Lisesi, 1 Anadolu Lisesi,2 Anadolu İmam Hatip Lisesi,2 Kız Meslek Lisesi öğrencimiz kazanmıştır. 2013 SBS sınavında 1 Fen Lisesi, 1 Anadolu Öğretmen Lisesi, 6 Anadolu Lisesi, 8 Endüstri Meslek Lisesi öğrencimiz kazanmıştır.

Saatler: 08.00-14.50
Isınma: Okulumuz kaloriferle ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5344708111 Müdür yrd.04863654007

WEB - https://istikbaloo.meb.k12.tr

Adres - UZUNGEÇİT BELDESİ YENİŞEHİR MAH. CUMHURİYET CAD. UZUNGEÇIT ISTIKBAL ORTAOKULU BLOK NO 17 ULUDERE / ŞIRNAK

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Şırnak İlinin doğusunda Uludere ilçesine bağlı ve Uludere Beytüşşebap ilçelerinin arasında bulunmaktadır.

Ulaşım Ulaşım her sabah 08:00 da belde merkezinden il ve ilçe merkezine minübüslerle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine eski yoldan 25 km. uzaklıkta. yeni yoldan 110 km uzaklıkta. İl merkezine yeni yoldan 85 km. uzaklıktadır. yeni yoldan 170 km. uzaklıktadır